Nieuw Arabia Koko servies in Meadow en Aqua

Nieuw in ons assortment de Koko serie van Arabia servies. De serie staat bekend om zijn eenvoud en strakke lijnen. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor je hem kunt combineren. Zo stel je je eigen servies samen! Wij hebben de kleuren Meadow (groen) en Aqua (licht blauw) nu in voorraad!

Over Arabia servies:

Arabia is één van de meest bekende designmerken van Finland. Sinds 1873 produceert het merk tijdloze serviezen en andere porselein-producten voor elke gelegenheid. De filosofie van het merk is dat Arabia’s porselein-producten mensen samenbrengt en laat genieten van elkaars gezelschap en lekker eten. 

Arabia heeft talloze iconische servies-series gelanceerd, waarvan er vele nog steeds in productie zijn. Enkele van de meest populaire series zijn de Paratiisi, de opvallende collectie 24u Tuokio en de klassieke collecties Koko en Arctica. Voor het design zochten ze vaak samenwerking met gerenommeerde ontwerpers, zoals Heikki Orvola, Birger Kaipainen, Kristina Riska och Kati Tuominen.

Dat Arabia ook internationaal geliefd en populair is, is vooral te danken aan de succesvolle Moomin-collectie. De geliefde Moomin mokken geïnspireerd door de Moomin-verhalen van Tove Jansson - zijn collectors-items overal ter wereld. Als aanvulling op het reguliere assortiment brengt Arabia regelmatig nieuwe limited edition-mokken uit.

Bekijk hier hier Arabia servies

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking