Niets zo fijn als scherpe messen!

Koken begint met scherpe messen

Goede voorbereiding is het halve werk! Niks is zo frustrerend als botte messen. Met het juiste scherpe mes je ingrediënten snijden werkt wel zo prettig in de keuken. Of het nu even snel een appeltje is of je groenten en vlees voor het diner. Je beleeft meer plezier in je voorbereiding met scherpe messen. Bij Senses of Living in Deventer heb je keuze uit verschillende merken messen als: Dimant Sabatier, Scanpan, WMFOpinel en Victorinox.

Diamant Sabatier messen:
Diamant Sabatier staat bekend als een kwaliteitsmerk en is één van de meest gebruikte messenmerken in de horeca. Diamant Sabatier geeft door de strenge kwaliteitsnormen levenslange fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten.

We hebben verschillende collecties messen in ons assortiment. Voor ieders smaak wat; Babiole is een serie met een accaciahouten handvat. De Integra serie kenmerkt zich door de 3 klinknagels. De Riyouri serie bestaat uit één stuk RVS en de Tension is kenmerkend door het RVS dat doorloopt in de zwarte handgreep.

diamant sabatier messen

Scanpan messen:
SCANPAN Classic messen zijn een uitgebreide serie functionele en elegante keuken messen die de meest veeleisende taken aankunnen. Deens design en modern productietechnologie worden gecombineerd in SCANPAN's Classic-messenserie wat een genot is om in de keuken te gebruiken.

De mesbladen zijn geslepen met een nieuwe slijptechniek voor verbeterde en duurzamere scherpte. De messen zijn robuust en hand- gemaakt met optimaal gewicht en balans rond de schouder van het mes. Het handvat heeft een ergonomisch design, en zorgt zo voor een stevige grip, zelfs wanneer gewicht wordt toegepast. Door de vorm van de schouder kan het mes vastgehouden in een knijpgreep, waarbij de duim en wijsvinger naar voren zitten op de achterkant van het blad voor verbeterde efficiëntie en precisie. Bovendien is de achterkant is afgerond voor meer vingercomfort.

 De ScanPan Classic serie omvat een verscheidenheid aan verschillende mestypes die ontworpen zijn voor verreweg de meeste snijwerkzaamheden.

scanpan messen

WMF messen:
Of het nu om een hobbykok of prof gaat, een vegetariër of vleesliefhebber, een ruime of kleine keuken: in iedere keuken is het noodzakelijk een aantal verschillende messen te hebben! WMF heeft een hoogwaardige messenserie: Spitzenklasse Plus en Kineo.

De Spitzenklasse Plus:
Het ontwerp heeft afgeronde heftranden waardoor de messen nog beter in de hand liggen. Het naadloze ontwerp van de heften, een gesmede krop voor de juiste balans en de Performance Cut lemmeten garanderen dat je er schoon, veilig en betrouwbaar mee kunt werken. De collectie is zeer divers en biedt een geschikt mes voor iedere kok en ieder ingrediënt: van klassiekers zoals koksmessen, universele- en groentemessen met verschillende lemmetlengtes tot Chinese koksmessen in verschillende uitvoeringen en Santoku- en steakmessen. Ingrediënten voorbereiden wordt nu een leuk werkje!

WMF Kineo messen:
Betaalbaar, modern en helemaal on-trend zijn de KINEO messen van WMF. Het ontwerp is geïnspireerd door de laatste trends binnen interieur, architectuur en automotive. De nieuwste WMF messenserie KINEO worden in Duitsland handgemaakt voor duurzame en vlijmscherpe resultaten. Dit dankzij de speciaal ontwikkelde ‘Performance Cut’ technologie, die zorgt dat de messen langdurig hun scherpte behouden

wmf messen

Victorinox messen:
Victorinox keukenmessen zijn al jaren lang zeer geliefd onder slagers en koks. En dit is niet voor niks. Victorinox staat al meer dan 130 jaar bekend om het functionele rode zakmes met het Zwitserse kruis. Naast zakmessen hebben ze een scala aan keukenmessen, uiteraad met de kwaliteit die je mag verwachten van Victorinox.

 

Eenmaal een Victorinox mes in huis? Je wilt hierna nooit meer een gewoon schilmesje. De scherpte en perfectie, de ligging in de hand en vaatwasser bestendig. Verkrijgbaar in vele opvallende kleurtjes en maten. Het favoriete mesje van vele mensen!

victorinox messen

Opinel messen:
Houd je van simpelheid, degelijkheid en eenvoud in combinatie met een decennia lang beproefd concept? Dan kom je uit bij Opinel. De Opinel schilmessen hebben veelal en houten heft en zijn zeer scherp. Verkrijgbaar in vele kleurtjes. Tevens hebben ze een leuk kinderassortiment om samen op een veilige manier met je kind te koken en kennis te maken met het snijden.

opinel messen

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking