Kies je voor een blender of een foodproccessor?

Kies je voor een blender of een foodproccessor?

Snijden, malen en mengen: ze kunnen het allebei, maar toch zijn er ook belangrijke verschillen tussen een blender en foodprocessor. Wil je weten welke?We zet ze voor je op een rij.

De Blender

Smoothies en soepen
Over het algemeen wordt een blender gebruikt voor zachte, vloeibare ingrediënten. Je maakt er bijvoorbeeld smoothies mee, ‘shaket’ de lekkerste cocktails en ook voor soepen is hij ideaal. Toch moet een kwalitatief goed apparaat ook hardere producten kunnen mixen - zo komt de WMF Kult Pro High Speed Blender door de krachtige motor en roestvrijstalen messen ook moeiteloos door noten en ijsklontjes heen. Met het GS-veiligheidscetrificaat weet je zeker dat de blender alleen werkt als de deksel op de kan zit en dankzij de vooraf ingestelde programma’s (smoothie, ice crush, soep, sorbet, reinigen, crush & pulse) is hij óók nog hartstikke gebruiksvriendelijk. Niet opzoek naar zo'n grote blender? WMF heeft ook de mini blender van 800 ml en de mix & Go blender.

Naast WMF hebben wij blenders van Magimix en Boretti. Bekijk hier alle blenders.

De Foodprocessor:

Kloppen wordt kinderspel
We horen je denken: waarom zou ik dan een foodprocessor aanschaffen? Simpel. Een foodprocessor kan ook het serieuzere keukenwerk van je overnemen. Snijden, hakken, raspen: hoe hard de structuur van het product ook is, dit apparaat komt er met één druk op de knop doorheen. Zelfs het kloppen van room en het mengen van deeg is in een handomdraai gebeurd. We hebben verschillende foodproccessors in verschillende merken, grootes en vermogen. Van WMF en Magimix. (Kitchenaid alleen in de winkel)

Bekijk hier alle foodproccessors.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking