iittala Teema servies

iittala Teema servies

De klassieker onder al het iittala servies. Dit servies bestaat namelijk al sinds 1952. Het is ontworpen door Kay Franck en is nog altijd even populair. Door zijn eenvoudige maar toch moderne uitstraling is het een heel tijdloos servies. Het is door de jaren heen in heel wat kleuren verkrijgbaar geweest. Momenteel zijn de voerende kleuren: Wit, Zwart, Grijs, Poeder roze, Blauw, Rood, Dotted Grijs en Dotted Blauw.

Het Teema servies is gemaakt van ijzersterk Stoneware. Een zeer stevig porselein dat in de oven, magnetron, vaatwasser en vriezer mag. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Het iittala Teema servies bestaat uit diverse maten borden (gebaksbord, ontbijtbord, diep bord en dinerbord), mokken in twee maten, kommen, schalen en accessoires als theepot en melkkan.

Al het iittala servies is erg mooi op elkaar afgestemd. Zo kun je het Teema servies heel goed combineren met de Origo of Taika servies collectie. Het vormt een rustige basis die naar eigen smaak uitgebreid kan worden.

Naast het Teema servies is er een lijn Teema Tiimi. Teema Tiimi is geïnspireerd op de iconische Teema-collectie van de Finse designlegende Kaj Franck. In de tijdloze filosofie van deze ontwerper staan eenvoud en functionaliteit centraal. Een team ('tiimi' in het Fins) van moderne ontwerpers heeft de Teema-collectie aangevuld met veelzijdig servies dat past bij de veranderende eetbehoeften. Elk stuk van Teema Tiimi kan worden gebruikt om te serveren of te bewaren. De ideale aanvulling op je Teema servies.

Bekijk hier de complete collectie iittala Teema servies.

iittala Teema rood

iittala Teema dotted grey

iittala teema zwart

iittala teema wit

iittala teema blue

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking