Gratis Fiorito Limoncello bij aankoop van een Boretii keukenapparaat

Boretti keukenapparatuur

Al ruim 20 jaar staat het merk Boretti synoniem voor innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van keukenapparatuur. Met hun culinaire visie op de Italiaanse levenswijze streeft Boretti van professionals continue naar het summum in kwaliteit, techniek en design. Het is de ultieme wens om de culinaire creaties van iedere keukenliefhebber plezieriger en eenvoudiger te maken, hetgeen gerealiseerd wordt met de creatie van keukenapparatuur in uitzonderlijke Italiaanse stijl. Boretii's collecties zijn creaties met de meest hoogwaardige materialen en oogstrelend design. Boretti creëert hiermee de perfecte keukenbeleving om al je gastronomische wensen uit te laten komen. Laat je inspireren en ervaar zelf Boretti's 'passione in cucina'.

Assortiment:

Senses of Living in Deventer heeft de volgende keukenapparatuur van Borretti in het assortiment: Waterkoker Bollitore, Staafmixer Miscelatore, Espressomachine, Broodrooster Tostapane, Snijmachine, koffiezetapparatt cafe Americano en de Blender Nutri Frulli.

Actie:

Ontvang nu bij aankoop van een Boretti keukenapparaat en fles overheerlijke Limoncello t.w.v. € 19,95 cadeau! Verpakt in een gave giftpack is dit een hgeel mooi najaarscadeau. Zodra je een Borretti keukenapparaat in je winkelwagen legt wordt de Limoncello automatisch als cadeau toegevoegd. Actie geldt zolang de voorraad strekt.

Boretti waterkoker Bollitore:
Het bereiden van een kop thee in de Boretti waterkoker kan op 60, 70, 80, 90 of 100 graden zodat er optimale smaak uit theebladeren worden gehaald en om de juiste temperatuur in te kunnen stellen passend bij het type thee naar keuze. Daarnaast zit er ook een warmhoudfunctie op. De Bollitore heeft een extra grote capaciteit van 1,7 liter en u kookt razendsnel een kop water. Naast een accessoire voor uw keuken is de waterkoker uiterst handig in gebruik; met één aanraking gaat deze open en hij schakelt automatisch uit, bijzonder veilig dus. Verkrijgbaar in het zwart, wit en rood.

Boretti Staafmixer Miscelatore:

Deze staafmixer van Boretti heeft een solide gietijzeren behuizing en is een semi proffsionele staafmixer. Variabele snelheidscontrole voor een perfect gecontroleerd mixresultaat. Precies en super snel mixen dankzij de turbofunctie. Ergonomische handgreep met soft grip, de garantie voor een veilig en comfortabel gebruik. Afneembare en makkelijk te reinigen XL-soepstaaf in roestvrijstaal. Geschikt voor koude en warme gerechten. Quad-blade systeem in roestvrijstaal, de 4 messen zorgen voor een minutieus uitgevoerd mixresultaat. 2x sneller mixen dankzij de Double-Mix technologie in de mixvoet. De innovatieve structuur van de voet zorgt ervoor dat ingrediënten met kracht uit de voet worden gestuwd.

Boretti broodrooster Tostapane:

Een geroosterd broodje als ontbijt of bruschetta bij de borrel? Dat kan met deze broodrooster van Boretti. Een multifunctioneel apparaat dat er ook nog eens stijlvol uitziet. Ook ontbreken bij deze Tostapane de nieuwste technieken niet. Zo heeft het LED display een bruiningscontrole én een duidelijke timer, waardoor brood niet meer aanbrandt. Ook het roosteren van dikke plakken brood en bagels is in de Boretti Tostapane geen probleem. De twee extra brede sleuven zorgen ervoor dat alle soorten brood in deze broodrooster egaal bruin worden. Snelle functies als ‘ontdooien’ en ‘opwarmen’ maken de broodrooster handig in gebruik. En het opruimen is dankzij de uitneembare kruimellade ook zo gedaan.

Boretti Blender Nutri frulli:

Mixt tot 45% fijner dan gewone blenders dankzij krachtige motor van 1000 W. Intensere en betere smaak door perfecte blending. Voedingsstoffen worden behouden en makkelijker opgenomen in het lichaam. Zorg met deze nutriblender voor een gezondere en gelukkigere levensstijl. Smoothies of andere shakes gemaakt met deze nutriblender geven je een instant energieboost. Mix ijs, noten en bevroren fruit probleemloos in no time. 3 verschillende blendfuncties: aan/uit, automatisch en pulse. Oneindig veel mogelijkheden: smoothies, shakes, soepen, pesto, sauzen, …

Boretti Espressomachine:
Met deze espressomachine van Boretti zet u koffie als een echte Italiaan. Het apparaat is geschikt voor zowel een kleine als een grote kop koffie en is bovendien voorzien van een melkopschuimer. Naast een kopje sterke espresso kan er dus ook een kop cappuccino of latte met heet melkschuim worden gezet. Met deze espressomachine van Boretti wordt het beste uit iedere koffiesoort gehaald.

Boretti Koffiezetapparaat Cafe Americano:
Inhoud: 1,5 l – 12 kopjes. Glazen kan van hoge kwaliteit. Digitaal bedieningspaneel met Led-display. Timer. Aromacontrole: voor kleinere hoeveelheid en sterkere koffie. Warmhoudplaat. Afneembaar waterreservoir

Boretti Snijmachine
De Boretti ‘Affettatrice’ B601 is een stijlvolle rode professionele snijmachine. De 140W inductiemotor zorgt voor een gelijkmatige rotatiesnelheid van het snijmes, waardoor u vleeswaren en kazen eenvoudig kunt snijden.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking