Gefu Raspen en schaven


Gefu Raspen en Schaven

Met de Gefu keukenhulpen maak je in een handomdraai de meeste spectaculaire gerechten. Of je nu geljkmatige plakjes, partjes, spiralen of julienne wenst. Met de Gefu keukenhulpen heb je deze zo gemaakt. In deze Blog lichten we de Schaven en Raspen uit de Gefu collectie verder uit. Te beginnen met de Blokrasp Cubo.

Gefu Blokrasp Cubo:

Deze Blokrasp is geschikt voor fijne en grove rasp voor kruiden, gember, groente, jonge kaas en rauwkorst. De Blokrasp Cubo is voorzien van een antislipbodem. Hij is volledig en RVS en daardoor ook vaatwasser bestendig. Een handige rasp die je aan meerdere zijden gebruikt met de keuze uit grof of fijn.

Je nootmuskaat rasp je in een rap tempo met de nootmuskaatrasp Mola van Gefu. De rasp heeft een makkelijk uittrekbaarvakje om je nootmuskaat in te bewaren. Hij is van RVS en vaatwasserbestendig.


Gefu fijne rasp Rafino
Deze fijne rasp Rafino is ideaal voor het raspen van limoenen, citroenen, chocolade of bijvoorbeeld gember.


Gefu citroenrasp Retaro

Speciale rasp die fijn is voor het raspen van de schil van een citroen of limoen. De rasp Retaro is ook geschikt voor parmezaanse kaas.

Gefu Kaasrasp Parmigiano
De kaasrasp van Gefu heeft 2 verwisselbare raspschijven makkelijk voor vlokken raspen of fijn geraspte kaas, chocolade of noten. Met opvangbakje en schraper.

Gefu Groenteschaaf Violi
De Violi groenteschaaf is een verstelbare V schaaf. Verstelbaar in 5 diktes. Deze mandoline heeft antislippootjes en is vaatwasserbestendig.

Gefu Julienne snijder Asia
Voor het snijden van reepjes groenten en fruit. De achterzijde van de Asia juliennesnijder is geschikt voor het raspen van gember, nootmuskaat en appel. Een multifunctionele rasp dus.

Bekijk hier alle keukenhulpen van Gefu

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking