Gefu Pizza schaar Pezzo

Pizza, wie is er niet dol op?!

Of je je pizza nu zelf maakt of kant en klaar koopt en zijn vele handige hulpjes die het pizza eten leuker en makkelijker maken!

Van een pizzaschaar, pizzames, pizzaborden, pizzaschep, pizza bakvorm, pizza steen, serveerplank of een heus kookboek volledig op pizza's gericht! We hebben genoeg leuks voor de pizza liefhebber!

Pizza schaar Pezzo van Gefu

Een keukenschaar en pizzaschep in één. Knip de pizza gemakkelijk in punten en kantel de schaar om hem gemakkelijk op te pakken.

Pizza schep van Gefu

Ideaal voor als je zelf pizza's maakt; een pizzaschep. Nadat je je pizza met je favoriete ingrediënten hebt belegt steek je de schep onder je pizzabodem. (wat bloem kan makkelijk zijn) vervolgens laat je je pizza in de oven glijden op de pizzasteen of bakplaat. Op de BBQ kan natuurlijk ook.

Pizza bakvormen

We hebben pizza bakvormen van Le Creuset en Point Virgule. Deze plaats je in de oven. Door de gaatjes in de vorm kan het vocht uit het deeg goed weg waardoor je een knapperige pizza bodem krijgt. Daarnaast hebben we ook een pizza steen van Emile Henry.

Pizza servies

We hebben hele leuke pizza borden van Blond Amsterdam met het thema Pizza erop afgebeeld. Hou je liever van effen? Ga dan voor de witte pizzaborden van Vapiano (Villeroy & Boch).

Pizza kookbijbel

Wil je dolgraag zelf pizza's maken maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je inspiratieloos als het gaat om ingrediënten voor op de pizza? Wil je eens een andere pizza proberen? Dan is de kookbijbel wat je zoekt! Stap voor stap wordt hier alles uitgelegt over pizza's. De bodem, verschillende soorten deeg, sauzen en ingrediënten. Tevens over hoe je pizza's in de oven, steenoven of op de BBQ maakt.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking