Dammann Freres IJsthee

Dammann Freres IJsthee

Wist je dat Dammann Freres ook IJsthee heeft?! De ideale dorstlesser voor het warme weer. Met 1 zakje maak je gemakkelijk 1,5 liter verfrissende ijsthee. Er zijn geen suikers toegevoegd. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke aroma's. Ga voor je favoriete smaak of kies een mix doosjes om verschillende smaken uit te proberen.


Smaken ijsthee:


Dammann Bali:
Bali ijsthee is een groene thee met aroma's van
Lychee, pompelmoes, perzik en esentherische olie van rozen.

Jardin Blue:
Jardin blue (blauw tuin) is een zwarte ijsthee met aroma's: rabarber, wilde aardbei, bloemblaadje.

Miss Dammann:
Miss Dammann is een groene thee. Zo pittig als een Parijse mademoiselle, combineert Miss Dammann groene thee en gember met de fruitige, pittige geuren van citroen en passievrucht. Een frisse en levendige melange.

Miss damman thee

Happy Green:
Happy Green thee combineert groene thee en citroengras met een boeket van smaken die de fruitige tonen van groene appel en kiwi combineren met komkommer.

Passion Framboise:
Hibiscusbloem, rozenbottelschors en stukjes gedroogde appel in een gearomatiseerde mix, waar de smaken van passievrucht en framboos samenkomen in een resoluut fruitige drank. Kleur van je thee: rood

Bereiding:

Koud bereiden: Laat een zakje 8 uur trekken in 1,5 liter fris water

Serveer in een koel glas met ijs

 

Heet bereiden: Laat het builtje 5 minuten trekken in 1 liter water van 100°c Giet de thee op 0.5 liter ijs en zet in de koelkast . Serveer in een koel glas met ijs.

dammann ijsthee  damann ijsthee

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking