Dammann Christmas Tea


Kom helemaal in de Kerststemming met de Dammann Christmas tea! In een prachtig Kerst gedecoreerd blikje zit overheerlijke verse thee met de smaken en geuren passend bij de Kerst. Het kerstcadeau voor de theeliefhebber!

Kruip binnen lekker op de bank, kacheltje aan, kerstmuziekje op de achtergrond en een heerlijke kop verse Kerst Thee van Dammann. Laat de Kerst maar komen!

Bij Senses of Living hebben we de volgende Christmas thee:
Tisane de Noël : Citroenbalsem, cacaobonen, kardemom en gember zijn slechts enkele van de smaken waaruit deze heerlijke kruidenthee bestaat. Voor degenen die van kruidige tonen en cacaobonen houden, is Tisane de Noël een hete, seizoensgebonden drank die je niet mag missen!

Rooibos: Met aroma's van peperkoek, bittere sinaasappel en zwarte kersensmaken, opgefleurd met stukjes gember, kruidnagel en roze peperkorrels om de finishing touch te geven aan het verbluffende aromatische palet. Enjoy!

Groene thee: Aroma's als sinaasappel, vanille en kruiden. Met stukjes sinaasappel en appel zorgen samen voor een unieke thee belevenis.

Noël a Paris: Heerlijk fruitig, Christmas Tea is een zwarte thee die sinaasappel- en ananasaroma's combineert met gastronomische tonen van karamel. Met een soep van maraschino zit deze feestelijke thee vol met finesse en nuances!

Christmas tea: Heerlijk fruitig, Christmas Tea is een zwarte thee die sinaasappel- en ananasaroma's combineert met gastronomische tonen van karamel. Met een soep van maraschino zit deze feestelijke thee vol met finesse en nuances!

De thee is tevens in een geschenkverpakking verkrijgbaar waardoor dit het perfecte Kerstcadeau voor de theeliefhebber wordt!

Dammann heeft een uitgebreid assortiment losse thee van hoge kwaliteit. De losse theevarianten van Dammann zijn door ervaren meesterblenders samengesteld. Ontdek zelf waarom de thee van Dammann door de theeconnaisseurs over de hele wereld wordt geprezen voor zijn uitstekende kwaliteit en onweerstaanbare aantrekkingskracht. Niet zo fan van losse thee? Probeer dan de Christmas tea in een theezakje.

Naast thee heeft Dammann een assortiment kop en schotels, theeglazen en thee ei.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking