BLACK FRIDAY DEALS

BLACK FRIDAY DEALS 2019

29 en 30 november hebben wij diverse Black Friday deals voor je klaarstaan. Deze artikelen zijn speciaal in overleg met de leveranciers ingekocht voor Black Friday en kunnen daarom op deze dagen tegen scherpe prijzen verkocht worden!

iittala:

Op deze 2 dagen profiteer je van 20% korting op ALLES van iittala! Of je nu glazen, servies, pannen, sfeerlichten of kerstballen nodig hebt. 20% korting op alles. Bekijk hier alle iittala producten.

Gefu:

Op deze 2 dagen profiteer je van 20% korting op ALLES van Gefu. Groentesnijders, fruitsnijders, blikopeners, serveerlepels, hamburgerpersen, knoflookpers, notenkraker, pasta makers en nog vele andere keukenhulpen. Op ruim 150 artikelen van Gefu 20% korting! Bekijk hier alle Gefu artikelen.

Le Creuset:

Scherpe kortingen op geselecteerde artikelen van Le Creuset.

- Nieuwe gietijzeren braadpannen 24 cm laag model: van € 219 voor € 140

Gietijzeren campagnard Le Creuset 26 cm in diverse kleuren van € 225 voor € 140

Koekenpannenset Le Creuset 20 en 26 cm van € 205 voor € 133

WMF Bestekcassette Palermo 85- delig

Met deze bestekcassette van WMF ben je in één keer klaar. Een 9 persoons bestek groot en klein met diverse serveerlepels.

Van € 299 voor € 225

Bamboe snijplanken van Poit Virgule

In 3 maten verschillene bamboe snijplanken met 40% korting! Dit is het moment dat je je snijplank gaat vervangen voor een nieuwe bamboe snijplank. Bamboe beschadigd het mes niet, breekt snel bactieren af en neemt geen vocht op. Bekijk hier de snijplanken.

Set van 2 dubbelwandige glaasjes

In deze dubbelwandige glaasjes maak je de meest indrukwekkende voor en nagerechten voor de decembermaand. Door het dubbelwandige glas blijft je gerechtje langer warm of koud. De inhoud is 100 ml. Door de hoogte van het binnenste glas lijkt je gerecht te zweven. Nu een setje van 2 glazen voor slechts €4,95

Shopping Night

Vrijdag 29 november is het Shopping Night in de binnenstad van Deventer. Alle winkeliers zijn tot 10 uur 's avonds open zodat je alle tijd hebt je december inkopen op je gemak te doen. De binnenstad is inmiddels alweer feestelijk verlicht. In combinatie met de Balck Friday is dit de ideale avond om even de stad in te gaan. We zien je graag bij ons in de winkel!

Bestel je je Black Friday deal online?

Wij versturen onze pakketten met PostNL. PostNL heeft aangegeven hun uiterste best te doen alle pakketten zo spoedig mogelijk te leveren. We kunnen je alleen niet garanderen dat je pakket direct de volgende dag geleverd word.

Wil je je bestelling ingepakt hebben voor Sint of Kerst? Geef dit dan even aan bij opmerkingen en wij pakken je cadeau feestelijk in.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking