Citterio 98 dinner spoon
Citterio 98 dinner spoon

Citterio 98 dinner spoon

Losse diner lepel uit de Citterio 98 van iittala.

Het krachtige, opvallende design en de genereuze afmetingen hebben van Citterio 98 een moderne klassieker gemaakt. Elk deel van deze collectie voelt goed en ligt prettig in elke hand. Het geborstelde roestvrij staal past op zowel een formeel als informeel gedekte tafel.

 

Lengte 19,5 cm

Hoogte 2,62 cm

Gewicht 62 g

 

De bestekcollectie Citterio 98 van bekend architect Antonio Citterio en industrieel ontwerper Glen Oliver Löw is een functionele en moderne update van traditioneel bestek, toegespitst op eigentijdse vereisten. Door het gedurfde, onderscheidende design en de evenwichtige proporties past het bij elke tafelsetting. Gemaakt van mat roestvrij staal waarop vegen of watervlekken geen vat hebben. Elk stuk in de bestekset is solide, afgewogen en mooi glad gefreesd. Het ontwerp ligt prettig in elke hand. De Citterio 98 tafellepel heeft een kenmerkende brede, platte handgreep die in het midden spits toeloopt en een ruime, ronde kop. Geweldig voor dagelijks gebruik en voor formele en informele gelegenheden. Geschikt voor de vaatwasser.

 

Laatste items in voorraad
€ 19,97
Incl. BTW

Type
Bestek
Materiaal
RVS
Kleur
RVS
1009801
Nieuw
6428501870566

Aan het begin van de twintigste eeuw werd serviesgoed beschilderd met allerlei tierelantijntjes. Iittala was één van de eerste bedrijven die de overstap maakte van decoratief servies naar functionele, mooi ogende objecten met een Scandinavische look. Ze geloven in tijdloos design. Van de effen Teema serie, kleurrijke Origo tot prachtige dessins van de Taika of Tannsi serie. 

Daarnaast hebben ze prachtig glaswerk en bestek. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking