WMF OPSCHEPLEPEL NUOVA 25 CM
WMF OPSCHEPLEPEL NUOVA 25 CM

WMF OPSCHEPLEPEL NUOVA 25 CM

De WMF opscheplepel Nuova heeft een tijdloos design en is ontworpen voor dagelijks gebruik. Na gebruik kan de serveerlepel dan ook makkelijk in de vaatwasser. De opscheplepel is 25 cm lang en gemaakt van gepolijst edelstaal.

 

De WMF serveerlepel Nuova is verpakt in een doosje en wordt daarom ook veel cadeau gegeven. De Nuova serie bestaat o.a. uit opscheplepels, bestek, serveertangen.

Niet op voorraad
€ 11,99
Incl. BTW

WMF PANNEN, BESTEK EN KEUKENGEREI

Al vanaf 1853 heeft WMF hoge kwaliteit kook en keukengerei. Bij Senses of Living vindt je een groot assortiment WMF pannen, bestek en keukengerei. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel; WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, fuctionele en mooi vormgegeven producten die voor een culinaire ervaring zorgen. Ze zijn continu bezig met innovaties.

 

WMF werkt met 4 momenten;

Voorbereiden- Snijden, hakken, schuimen, roeren – niets gaat er boven het kookplezier.

Koken - Laat het braden, stomen, borrelen en pruttelen! Nu kan het koken beginnen met de potten en pannen van WMF

Dineren - Dek de tafel, serveer, geniet! Het eten is klaar. De bestekcollectie van WMF bestaat uit maar liefst 20 series met ieder hun eigen ontwerp.

Drinken - Drink op en vul bij! Met de prachtige Drinking collectie van WMF kan elk drankje in stijl worden geserveerd - voor, tijdens en na het eten!

Type
Serveerlepel
Kleur
RVS
Maat
25 cm
12 9147 6040
Nieuw
4000530675255

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking