iittala Citterio 98 saladeset 2-delig
iittala Citterio 98 saladeset 2-delig

iittala Citterio 98 saladeset 2-delig

Mooie 2 delige saladeset van iittala. Het krachtige, opvallende design en de genereuze afmetingen hebben van Citterio 98 een moderne klassieker gemaakt. Elk deel van deze collectie voelt goed en ligt prettig in elke hand. Het geborstelde roestvrij staal past op zowel een formeel als informeel gedekte tafel.

 

De bestekcollectie Citterio 98 is door legendarisch architect Antonio Citterio en industrieel ontwerper Oliver Löw gecreëerd als een functionele en moderne update van traditioneel bestek, toegespitst op eigentijdse vereisten. Het bestek heeft een gedurfd, onderscheidend design en evenwichtige proporties, en is gemaakt van mat geborsteld roestvrij staal waarop watervlekken geen vat hebben. Afgewogen, solide en glad gefreesd. De Citterio 98 serveerset heeft een kenmerkende brede, platte handgreep die in het midden spits toeloopt en prettig ligt in elke land. Ideaal om pasta, salade en andere omvangrijke gerechten te serveren. Sterk genoeg voor dagelijks gebruik en veelzijdig genoeg voor elke tafelsetting. Een ideaal geschenk voor een housewarming. Goed te combineren met de Collective Tools-collectie. Geschikt voor de vaatwasser.

Laatste items in voorraad
€ 78,53
Incl. BTW

Type
Slabestek
Materiaal
RVS
1009817
Nieuw
6428501878111

Aan het begin van de twintigste eeuw werd serviesgoed beschilderd met allerlei tierelantijntjes. Iittala was één van de eerste bedrijven die de overstap maakte van decoratief servies naar functionele, mooi ogende objecten met een Scandinavische look. Ze geloven in tijdloos design. Van de effen Teema serie, kleurrijke Origo tot prachtige dessins van de Taika of Tannsi serie. 

Daarnaast hebben ze prachtig glaswerk en bestek. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking