Le Creuset Pâtiliss bakvorm voor 12 mini-tulbands
Le Creuset Pâtiliss bakvorm voor 12 mini-tulbands
Le Creuset Pâtiliss bakvorm voor 12 mini-tulbands
Le Creuset Pâtiliss bakvorm voor 12 mini-tulbands

Le Creuset Pâtiliss bakvorm voor 12 mini-tulbands

Maak allerlei zoete en hartige verrassingen voor je dierbaren met deze vakkundig vervaardigde mini-tulbandbakvorm. Hij is ontworpen om briljante bakresultaten te leveren. De bakvorm verspreidt de warmte gelijkmatig en de anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat het voedsel eenvoudig loskomt.

 

Kenmerken Le Creuset Pâtiliss bakvorm:

Veilig optillen: er zitten hittebestendige siliconen inzetstukken aan de rand toegevoegd voor een betere grip en om hem eenvoudig te kunnen optillen.


De Pâtiliss bakvormen in het gebruik:

Was je Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af. Voor het beste resultaat moet je de binnenkant van de bakvorm voor elk gebruik licht invetten.

 

Bescherm jezelf- gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen. Wij adviseren je om alleen siliconen hulpmiddelen van Le Creuset of houten of hittebestendige hulpmiddelen te gebruiken. Gebruik GEEN messen of metalen keukengerei, omdat dit sporen en krassen op het geëmailleerde oppervlak van het product kan achterlaten.

 

Schoonmaken van je Le Creuset Pâtiliss bakvorm:

Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt. Was je bakgerei na elk gebruik met de hand met warm water en afwasmiddel. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken. Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

 

Formaat tullbandvorm:
Lengte: 40 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 3,76cm

 

Warmtebron:
Oven


Niet op voorraad
€ 34,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalenpeper & zout molensonderzettersspatelswijnaccessoires en een complete lijn met bakvormen. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Bakvorm
Materiaal
Carbonstaal
Kleur
Zwart
Maat
40 x 30 cm
46011000010100
Nieuw
630870259194

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking