Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken
Kookbijbel van de Thaise keuken

Kookbijbel van de Thaise keuken

Hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Thaise keuken wil leren kennen

Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand.

Laatste items in voorraad
€ 31,99
Incl. BTW

Mijn naam is Ratchadawan Pia-Ud ( Noi) in 2012 ben ik begonnen met Thais koken met Noi. Ik verzorg Thaise kookworkshops aan huis en op locatie. Thaise keuken is voor mij meer dan een recept. Het verteld ook over de Thaise Cultuur en mijn passie ervoor. Als kind ben ik opgegroeid met de heerlijke geur van gestoomde rijst en verse ingrediënten. De over heerlijke aroma en de smaak combinatie in elke hap. En die belevenis wil ik graag met iedereen delen in Nederland. In 2012 ben ik ook werkzaam in Toko Dun Yong in Amsterdam China Town. Daar verzorg ik voor Thaise kookworkshops met de menu als Thai Classics I, Thai Classics II en Thai Streetfood. 2013 werd ik door 24Kitchen uitgenodigd voor het programma " Wat de boer niet kent" ik mag daar voor de boeren familie een Thaise gerecht bereiden en strijden met 4 andere wereld keuken. Met trots heeft de Thaise keuken in die week gewonnen. 2014 werkte ik veel samen met ThaiMas en Ratu Culinair met het kookdemonstratie van nieuwe product van Aroy-D en promotie van pindasaus in Marqt. 2015 nam ik de uitdaging aan en ging bij Happy Happy Joy Joy werken. Dit is een van de restaurant van IQ creative met Julius Jaspers als aandeelhouder. Ik heb daar een hoop geleerd en met top chefs samen gewerkt. 2016 kom ik steeds dichterbij mijn doel. Het gezicht worden van de Thaise keuken in Nederland. Zo werk ik samen met Ratu Culinair en hebben we samen de eerste Thaise pindasaus in de Nederlandse markt gebracht. Met grove pinda stukjes, licht pittig en romig.

Type
Kookboek
Bijbel thaise keuken
Nieuw
9789048848263
Kookbijbels

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking