Lijst van producten op merk De Buyer

De Buyer bekroond met het label "Living Heritage Company" door de Franse staat, staat bekend om hun ambachtelijke geest en passie voor nauwkeurig, hoogwaardig werk dat met zorg wordt uitgevoerd. De Buyer producten zijn gemaakt om lang mee te gaan! Met milieuvriendelijke productieprocessen die de prachtige Franse Vogezen beschermen. Bekend om zijn prachtige plaatstalen pannen, rvs kookpannen maar ook hun uitgebreide assortiment spuitmondjes en spuitzakken.
 
De Buyer innoveert voortdurend om precies te voldoen aan de behoeften van zowel horecaprofessionals als thuiskoks. Ze zijn het eerste bedrijf in de culinaire sector in Frankrijk dat een "bevestigd niveau van CRS-engagement"-label van AFNOR heeft ontvangen, met name voor de zorg die is besteed aan het welzijn van hun medewerkers.
 
Zoals alle liefhebbers van lekker eten heeft De Buyer een passie voor lekker en voedzaam koken. In tegenstelling tot de huidige cultuur van instant bevrediging en kant-en-klaarmaaltijden, willen ze elk individu helpen voldoening te bereiken door de controle over hun dieet terug te nemen. Ze ondersteunen een concept van koken dat tijd en moeite kost.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.