Lijst van producten op merk Le Creuset

Le Creuset; braadpan, ovenschaal, bakvormen en servies

Le Creuset is een Frans merk dat bekend staat om zijn gietijzeren Braad en stoofpannen. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment koekenpannen,  aardewerken ovenschalen en servies. Veel bakaccessoires als bakvormen en bakwasten en spatels.

Braad en stoofpan

Le Creuset is de expert in het vervaardigen van braad-/stoofpannen in gietijzer. Het vereist een voortdurende toewijding van dit Franse merk: elke braad-/stoofpan heeft zijn unieke mal, die na het gieten vernietigd wordt. Vervolgens worden de pannen  met de hand geëmailleerd en daarna, door de experts van Le Creuset, op de kleinste fouten gecontroleerd.

Ovenschalen

Le Creuset heeft een breed assortiment ovenschalen in de bekende kleuren van Creuset; Kersenrood, Marseille Blauw, Zwart, Oranje-rood en sisal mat. Van kleine en grote rechthoekige tot vierkante overschalen. Voor elk gerecht heeft Le Creuset wel een passende ovenschaal.

Servies

Le Creuset heeft een breed assortiment aardewerken servies. Borden, kommen, grote mokkenkoffiemokken en espressomokjes. Eierdopjes, voorraadpotten en theepotten. Maar ook een honingpotje, olijvenpotje en spatelpot. Het servies is beschikbaar in de bekende kleuren van Le Creuset. Je kunt er voor kiezen dit servies te Mix & Machten met meerdere kleuren door elkaar of voor 1 kleur kiezen. Zo stel je je eigen servies samen.

Bakvormen

Muffinvorm, taartvorm, quichevorm, tullbandvorm of cakevorm. Om te bakken zit je met le Creuset Pâtiliss helemaal goed. Deze stalen bakvormen hebben een antikleef waardoor je ze niet hoeft in te vetten. Het product laat na het bakken makkelijk los. Handwas aanbevolen. Tevens heeft le Creuset handige bakkwasten en spatels.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking